FLRY-B kabel 0,50mm2 - 100 meter - automotive – voertuigkabel. Kleur zwart

FLRY-B kabel is speciaal ontwikkeld voor o.a. de automobielsector. FLRY-B kabel is een zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende materialen en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in voertuigen.

€13,75 Incl. btw
* Stukprijs: €0,14 / Meter
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd. Op zat. voor 15:30.
Voorraad: 2
Stukprijs: €0,14 / Meter

Betreft een uitlopende restpartij. Het was de bedoeling deze kunststof rol te gebruiken voor de verkoop van onze voertuigkabel. Helaas is de rol iets te klein om 100m. in meerdere maten op te rollen. Daarnaast zijn is de kabel bij deze rollen niet netjes gerold zoals wij dit willen. Om ze dan weer af te rollen vonden we niet handig. Vandaar met korting in de verkoop als restpartij.

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit automotive of voertuigkabel gemaakt van de beste kwaliteit PVC en geleiding van 99,9% koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). 0,50mm2 FLRY-B kabel bestaat uit 16 asymmetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

Deze sterke kunststof rol heeft een diameter van 10cm en is 4,2 cm breed. Het midden-gat heeft een diameter van 1,5cm.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »