Box met 11meter enkelwandige krimpkous Ø 4,8 mm met krimpratio : 2:1 - Zwart

Handige box met 11 meter professionele enkelwandige krimpkous 4,8mm met een krimpratio van 2:1. Uitstekende elektrische, fysische en chemische eigenschappen en zeer geschikt voor het afdichten en waterdicht maken van onregelmatige vormen.

€7,93 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE512005BB
Voorraad: 2

Professionele kwaliteit krimpkous box met 11 meter dubbelwandige krimpkous-diameter 4,8mm (voor krimpen) en een krimpratio 2:1 (4,8mm wordt +/- 2,4mm)

Handige box met 11 meter professionele enkelwandige krimpkous. Deze krimpkous is gemaakt van bewerkte en behandelde Polyolefine die zorgt voor een uitstekende afdichting en hechting aan de kabel.

Door de uitstekende kwaliteit en specificaties van deze krimpkous is deze geschikt voor gebruik bij veel verschillende elektrische toepassingen. Uitermate geschikt voor het het afdichten van de achterkant van connectoren, het repareren van beschadigde kabel en het afdichten van kabel-connector-aanhechting.

Door de zeer hoge flexibiliteit van deze krimpkous is het vaak mogelijk deze te gebruiken zonder dat je de connector hoeft te verwijderen.

Deze krimpkous behoudt zijn volledige werking bij temperaturen van -55°C t/m +125°C. Om deze kous te krimpen moet er minimaal een temperatuur van 210°C worden gebruikt.

Voldoet aan alle UL en RoHS regels en is Halogeen vrij!

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »