Box met 12 meter enkelwandige krimpkous. Ø 3,0 mm met krimpratio : 3:1

Handige box met 12 meter professionele enkelwandige krimpkous zonder lijm van 3,0 mm met een krimpratio van 3:1. Uitstekende elektrische, fysische en chemische eigenschappen en zeer geschikt voor het afdichten en waterdicht maken van onregelmatige vormen

€8,34
€7,21 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd. Op zat. voor 15:30.
Artikelnummer: CE612002BB
Voorraad: 3

Professionele kwaliteit krimpkous box met 12 meter enkelwandige krimpkous met een diameter van 3,0 mm (voor krimpen) en een krimpratio van 3:1. (3cm wordt 1cm)

Handige box met 12 meter professionele enkelwandige krimpkous. Deze krimpkous is gemaakt van bewerkte en behandelde Polyolefine. Dit materiaal voldoet aan alle veiligheidseisen van UL en RoHS en is halgoon-vrij

Door de uitstekende kwaliteit en specificaties van deze krimpkous is deze geschikt voor gebruik bij veel verschillende elektrische toepassingen. Uitermate geschikt voor het het afdichten van de achterkant van connectoren, het repareren van beschadigde kabel en het afdichten van kabel-connector-aanhechting.

Door de zeer hoge flexibiliteit van deze krimpkous is het vaak mogelijk deze te gebruiken zonder dat je de connector hoeft te verwijderen.

Deze krimpkous behoudt zijn volledige werking bij temperaturen van -55°C t/m +125°C. Om deze kous te krimpen moet er minimaal een temperatuur van 110°C worden gebruikt.

Voldoet aan alle UL en RoHS regels en is Halogeen vrij!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »