Weller 80Watt Soldeerbout met LED verlichting SP80NEU

Weller heeft een naam hoog te houden als marktleider op het gebied van handmatige soldeertechnologie en dat vindt je terug in deze handige 80W. soldeerbout met led-verlichting. Duitse kwaliteit voor een scherpe prijs

Artikelnummer: SP80NEU

Weller is een schitterend kwaliteitsmerk dat zich puur heeft gespecialiseerd op het gebied van handmatige soldeertechniek. Dit merk je in de slimme technieken en ontwerpen die zijn gericht op gebruiksgemak en lange levensduur.

DE SP80NEU is een erg fijne soldeerbout om mee te werken. Door het slimme ontwerp van het ronde handvat met driehoeksvorm aan het uiteinde heb je de ideale uitlijning van de rechte soldeerstift (beitelvorm) voor precies en nauwkeurig solderen. Voeg daar de led-verlichting aan toe en je hebt de perfecte soldeerbout. Geen extra handen meer nodig voor het verlichten van je werkstuk.

Deze bout heeft een beitelvormige rechte stift; type MTG20 met een kling-diameter van 9,5mm en gemaakt van speciaal metaal voor een langere levensduur met een soldeerpunt-temp. van 480 °C. 

Het snoer is 1,6 meter lang en aan de bout gemonteerd met een trekontlasting om beschadiging te voorkomen.

Weller Technische info-blad:

https://cdn.webshopapp.com/shops/296576/files/336733873/56209940-info-weller-high-performance-led-solderin.pdf

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »