Weller Gassoldeerbout Pyropen WP1

Weller Pyropen WP1 gassoldeerbout inclusief soldeer-tip en hete lucht-tip voor bijv. het verhitten van krimpkousen. Met traploze instelling van de temperatuur t/m 650°C en werkt op normale butaangas (aansteker-gas) Weller kwaliteit met 2 jaar garantie

€85,38 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd. Op zat. voor 15:30.
Merk:
Artikelnummer: 0051608599
Voorraad: 5

Weller Pyropen WP1: De ideale mobiele gassoldeerbout voor onderweg: compacte en degelijke soldeerbout van Weller met traploze temperatuur instelling t/m 650°C en 2 jaar garantie. Complete set met soldeerbout, soldeertip, hete lucht tip en afsluitdop voor het beschermen van je gereedschap.

Deze Weller Pyropen WP1 kan binnen enkele seconden worden gevuld met normale butaan-gas (aansteker-gas). Deze heeft geen eigen ontsteking waardoor je ook geen batterijen hoeft te vervangen. Eenvoudig aansteken met aansteker en solderen. Deze bout warmt heel snel op en is binnen enkele seconden klaar voor gebruik.

Door het gebruik van de kwaliteitsproducten van Weller ben je verzekerd van de beste kwaliteit en het beste resultaat van je werk. Doordat deze bout een tempratuur kan bereiken van 650°C kan je ook loodvrij solderen: goed voor eigen gezondheid en milieu.

Deze set komt compleet met soldeerbout, soldeer-tip 1mm, hete lucht-tip, en afdekdop met een beveiliging zodat het gas niet wegloopt in je zak of gereedschapskoffer.

Gemaakt in Japan en met de bekende Weller garantie van 2 jaar!

Door het compacte formaat kan deze met een brievenbus-pakket voor slechts 3,95 worden verzonden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »