TE HD30-Serie Ronde Automotive connectors van Aluminium

Min: €0 Max: €25

TE HD30-Serie ronde Automotive connectoren van Aluminium van 2 t/m 47 posities met bajonetsluiting en perfecte bescherming tegen water, stof, schokken en trillen.

Veel verschillende configuraties mogelijk met betrekking tot verschillende kabelafmetingen en contacten of terminals.

De connectoren met bijbehorende contacten zijn speciaal ontwikkeld voor "Heavy Duty" Automotive toepassingen die zorgen voor een stof- en waterdichte verbinding met optimale bestendigheid tegen schokken en trillen en afsluitbaar met bajonetsluiting.

Cable-Engineer.nl maakt uitsluitend gebruik van de originele TE Connectivity componenten en kan alle configuraties leveren tegen een scherpe prijs.

Voor vragen over de te gebruiken componenten hebben wij veel kennis en ervaring in huis en wij helpen graag om de perfecte componenten voor uw project te vinden.

TE connectivity is wereld marktleider en absoluut de specialist in het ontwikkelen en leveren componenten voor (automotive) kabelverbindingen en Cable-Engineer.nl richt zich hoofdzakelijk op de laag-voltage toepassingen voor automotive toepassingen.

Voor overleg of vragen: [email protected]

 

 


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned