FLRY-B voertuigkabel op rol met 500 meter in verschillende maten en kleuren

Min: €0 Max: €350

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit automotive of voertuigkabel. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten; FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). Het aantal dunne koperdraden in deze kabel is afhankelijk van de diameter en licht tussen de 16 (0,5mm) en de 50(2,5mm)

Dit is een laag-voltage kabel die kan worden gebruikt in auto's, motoren, boten, caravans, campers, brommers en meer.

Op bestelling kunnen wij alle kleuren die u ziet in onze categorieën FLRY-B voertuigkabel op rol met 50 en 100 meter, ook leveren op rol met 500 meter. Afhankelijk van de beschikbare voorraad is de levertijd tussen 1 en 3 weken.


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned