Verzenden & retourneren

Klantenservice staat bij ons op nummer 1 en het verzenden en retourneren van uw bestelling is daar een belangrijk onderdeel van.

Cable-Engineer besteed erg veel aandacht een het zorgvuldig, netjes en bestendig inpakken van uw bestelling en uiteraard hanteren wij hierbij alle veiligheidsvoorschriften die de huidige tijd met zich meebrengen. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met het pakket zoals u deze van ons heeft ontvangen, laat het ons alstublieft weten, wij zorgen altijd voor een gepaste oplossing.

Cable-Engineer verstrekt u gratis een retourlabel zodat u de bestelling kosteloos retour kan zenden en dit kan bij ons ook zonder opgave van reden binnen 14 dagen. Wij hanteren hierbij  een zeer soepel beleid, mocht de termijn van 14 dagen al verstreken zijn, geen probleem. Neem contact met ons op via telefoon of mail en wij zorgen voor een gepaste oplossing. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten binnen 14 dagen worden terug gestort op uw rekening.

[email protected] / 06-213 93 994

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned