Relais / Relays - 4 en 5-pins met of zonder bevestiging - Auto relais

Min: €0 Max: €5

Relais / Relays voor Automotive toepassingen 12V.

Een relais is een schakelaar die wordt bedient door een elektromagneet waarmee je een verschillend aantal schakelcontacten kan openen en sluiten.

Bij Cable Engineer streven we ernaar om hoogwaardige elektronische componenten te leveren voor al uw projecten. Onze nieuwste toevoeging aan het assortiment zijn de betrouwbare 4- en 5-pins relais, verkrijgbaar met of zonder beugel (bracket). Deze relais zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en bieden een essentiële schakel in diverse elektrische toepassingen.

Onze relais worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen zware omstandigheden en een lange levensduur hebben.

Of u nu werkt aan automotive projecten, industriële toepassingen of elektronicaprojecten, onze 4- en 5-pins relais zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende toepassingen.


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned