FLRY-B Flexibele voertuigkabel : 10 meter per verpakking

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit automotive of voertuigkabel. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten; FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). Het aantal dunne koperdraden in deze kabel is afhankelijk van de diameter en licht tussen de 16 (0,5mm) en de 50(2,5mm)

FLRY-B is de beste montagekabel/snoer voor gebruik in alle voertuigen(6V./ 12V./ 24V) voor het aansluiten van elektra. Dit komt door de speciale samenstelling van het PVC en de flexibele kern van dunne koperdraden. Door de speciale samenstelling van de isolatiemantel is deze kabel geschikt bij temperaturen van -40 t/m +105 °C (A+ kwaliteit) en bestand tegen bijtende (brand)stoffen en chemicaliën)

!! Let op; kabel die maar geschikt is tot 70°C is minder geschikt voor gebruik in voertuigen !!

Dit is een laag-voltage kabel die kan worden gebruikt in auto's, motoren, boten, caravans, campers, brommers en meer.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned