Hulpmiddellen voor knippen, strippen en krimpen

Min: €0 Max: €60

Ook bij bedrijven komen wij nog steeds werkstukken en projecten tegen waarbij het knippen, strippen en krimpen van elektrische verbindingen erg slecht is uitgevoerd. Dit heeft vaak te maken met verkeerd materiaal, niet de juiste informatie of training en geen of weinig kennis van de exacte eisen en acceptatieregels binnen onze branche.


Cable-Engineer produceert al meer dan 25 jaar op hoog niveau kabelbomen en technische assemblages voor de grote automobielfabrikanten, machinebouwers en telecom en delen onze expertise graag met iedereen die op een professionele wijze zijn project wil afmaken. Of het nu gaat over de exacte specificatie van de te gebruiken materialen en gereedschappen of om professionele werkinstructies voor het knippen, strippen en krimpen van kabel en  elektrische doorverbinders, Cable-Engineer beheers het allemaal en staat voor u klaar om u te helpen.

Kijk onder deze categorie naar de verschillende hulpmiddelen die wij ter beschikking stellen of neem anders contact met ons op voor meer specifieke vragen. Onze engineers zijn 6 dagen per week aanwezig en zeer bereidt en capabel om samen met u de juiste oplossing te vinden.

Alle door ons ter beschikking gestelde instructies, handleidingen en informatie zijn bedoeld als richtlijn en hieraan kunnen geen rechten worden ontleed.


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned