Zekeringen voor auto, motor, boot, caravan, brommer en meer

Min: €0 Max: €65

Zekeringen zijn bedoeld om schade aan je elektrische circuit van je auto, motor, boot, brommer, caravan of zelfs robot te voorkomen. Door het plaatsen van een zekering zorg je ervoor dat het elektrische circuit wordt onderbroken bij een te hoge spanning om schade aan bijv. printplaat te voorkomen.

Zekeringen zijn er voor verschillende ampères en het is van groot belang de aangegeven sterkte aan te houden bij het vervangen van je zekeringen. Bij het gebruik van een zekering met een te lage waarde heb je kans op het veelvuldig klappen van de zekering en gebruik je een te hoge waarde dan heb je grote kans dat er schade verderop in het elektrische circuit ontstaat en dat is ongetwijfeld veel lastiger te vervangen dan het plaatsen van een nieuwe zekering.

Er zijn veel verschillende soorten en maten zekeringen. De meest gebruikte voor normale voertuigen zijn tegenwoordig de steekzekeringen in de normale of in de mini-uitvoering en in maxi uitvoering voor de vaak grotere voertuigen zoals vrachtwagens en tracktoren. Daarnaast zijn er natuurlijk nog behoorlijk wat klassiekers die de steenzekeringen nodig hebben en daar is gelukkig een verbeterde uitvoering van thermoplastisch kunststof van.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »