Over Cable-Engineer.nl

Cable-Engineer.nl is een echt Nederlands familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van kabelbomen, stekkerverbindingen, connectoren en vele verschillende technische assemblages.

Cable-Engineer.nl is een echte webshop waar u 24/7 uw  componenten en gereedschappen kunt bestellen voor het maken van laag-voltage kabelverbindingen voor alle voertuigen en machines.

Wij zijn specialisten op het gebied van kabelverbindingen voor automotive, machinebouw, robotica en nog veel meer. Wij zijn geen "dozen-schuivers" en hebben daadwerkeijk verstand van de producten die wij verkopen en helpen u graag de juiste componenten en/of gereedschappen te vinden voor uw projecten.

Naast voertuigkabel, kabelschoenen, connectoren, krimpkous, ribbelbuis, zijn wij ook officieel levernacier van o.a. Knipex, Weidmuller, Rennsteig, Stanley, Jokari, Weicon, Witte Werkzeuge Gmbh, Deutsch, AMP Superseal en nog veel meer.

Kwaliteit en service komt bij ons op de eerste plaats! Onze organisatie is daarom ook al jaren ISO 9001 gecertificeerd en zijn een full-service assemblage partner voor kabelbomen, connectoren, glasvezelkabel en andere technische assemblages.

Door ons industriële inkoopvoordeel en vele jaren ervaring met een groot aantal verschillende fabrikanten ter wereld, zijn wij in staat altijd de exacte componenten en juiste gereedschappen te leveren voor ieder project, zowel zakelijk als particulier.

Heeft u vragen over ons bedrijf of hulp nodig bij uw project, wij helpen graag. Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.

06- 213 93 994 / [email protected]

Cable-Engineer.nl

Telefoonnummer: 06-21393994

E-mail: [email protected]

Handelsnaam van ons bedrijf: Cable-Engineer.nl

Website: https://www.cable-engineer.nl/

Ons vestigingsadres :

Industrielaan 20
6951 KG Dieren

( Wij zijn een webshop - bezoek alleen op afspraak mogelijk)

KvK-nummer: 09040193

Btw-identificatienummer: NL002909091B01

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned