WEICON Roestoplosser en Contactspray - 400 ml - 11150400

Onmisbare multi-spray bij onderhouds-, reparatie en service werkzaamheden en speciaal ontwikkeld voor het oplossen van roest en verdringen van water/vocht bij verdeelkappen, ontstekingsbronnen en elektrische kabels en beschermt tegen corrosie en oxidatie

Lees meer...
€6,99 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 11150400
Voorraad: 8

WEICON Roestoplosser en Contactspray - 400 ml - 11150400

WEICON Roestoplosser en Contactspray is door de 6-voudige werking onmisbaar tijdens reparatie-, onderhouds- en servicewerkzaamheden.

Door de zeer goede kruipeigenschappen dringt WEICON Roestoplosser en Contactspray door tot in de kleinste tussenruimtes Met het 3-way spuitventiel is het verwerken in elke positie mogelijk (ook bovenhoofds).

Roestoplosser en Contactspray lost roest op aan schroeven, bouten, pijpen en verbindingen, verdringt water aan ontstekingsbronnen en elektrische kabels, het verzekert het functioneren van mechanische delen en contacten van verdeelkappen, beschermt tegen corrosie en oxidatie, smeert glijdende oppervlakken en verzorgt en reinigt metalen oppervlakken, mechanische delen en elektrische installaties.

WEICON Product info:

 

WEICON Veiligheidsvoorschriften:

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned