WEICON

Min: €0 Max: €150

Weer zo'n schitterend Duits kwaliteitsmerk waarbij wij trots zijn dat wij als officieel leverancier zijn uitgekozen: WEICON GmbH & Co. KG.

WEICON GmbH & Co. KG is echt Duits familiebedrijf van de derde generatie. Opgericht in 1947 (P.W. Weidling & Sohn) en inmiddels uitgegroeid tot een groot en betrouwbaar internationaal bedrijf met de focus op chemische producten (lijm en smeermiddelen) en ontmantel- en strip gereedschap. 

Bij Weicon staan klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid op nummer één dat zie je terug in de doordachte en kwalitatief hoogstaande producten die zij verkopen.

WEICON producten zijn wereldwijd verkrijgbaar. Ze worden door onze 9 vestigingen, en door meer dan 1200 partners in meer dan 120 landen aangeboden. Daardoor kunnen wij een service op globaal niveau aanbieden. Verder zijn wij elk jaar op vele nationale en internationale beurzen als exposant aanwezig om daar onze producten, nieuwe ontwikkelingen en ons service aanbod voor te stellen. Wij veranderen continu mee met de eisen/wensen van onze klanten, die uit de praxis en het milieu.

https://youtu.be/Ivi7Es7f9Mw

 


Pagina 1 van 2
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned