WEICON automatische kabelstriptang No. 5 Pro - 0,20 t/m 16mm2 - 51005005

! NIEUW EN VERBETERDE UITVOERING!
WEICON automatische kabelstriptang No. 5 Pro - Speciaal voor flexibele en solide kabel of draad 0,20 t/m 16mm2 en voor de meest gebruikte kabelisolaties. Inclusief kabelsnijder en lengte-aanslag

Lees meer...
€59,68 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 51005005
Voorraad: 10

WEICON automatische kabelstriptang No. 5 Pro - voor solide en flexibele kabels van 0,20 t/m 16,0 mm2 - 51005005

! nieuwe en verbeterde versie van WEICON striptang No. 5 !

WEICON is een schitterend Duits kwaliteitsmerk dat er alles aan doet om de beste striptangen ter wereld te introduceren en zichzelf een plek te veroveren binnen de gerenommeerde merken.

Hierdoor zie je dat ze heel snel door ontwikkelen om de concurrentie voor te blijven en de klanten blij te maken met kwalitatief gereedschap.

WEICON automatische striptang No. 5 Pro is daardoor op alle punten verbeterd. Ten eerste hebben ze het bereik verggroot en kan je nu bijna alle kabel(isolaties) strippen op kabels van 0,20 t/m 16,0 mm2.

Door de precies-geslepen en V-vormige messen met ronding aan de bovenkant, strip je de isolatie zonder de geleiding te beschadigen.

Deze automatische striptang stelt zich automatisch in op de verschillende draad-diameters waardoor je niets handmatig hoeft in te stellen en altijd het beste resultaat hebt.

Deze striptang van WEICON heeft een slanke kop waardoor je ook in kleine, krappe en smalle ruimtes of contactdozen, makkelijk kan strippen.

De striptang is uitgevoerd met een sterke en handige kniptang voor koperen en aluminium draden tot 3,0mm2.

Product Presentation WEICON TOOLS No. 5 Pro | Fully Automatic Wire Stripper up to 16 mm² - YouTube

Door de handige vergrendeling aan de achterkant van het gereedschap, neemt deze minder ruimte in beslag en past daardoor makkelijker in je zak of gereedschapskist.

Sterke kabelstriptang gemaakt van met glasvezel versterkt, met lengte-aanslag voor het precies en accuraat strippen, label-plek om je naam of afdeling te noteren en met een gat voor het bevestigen aan een hanger of iets dergelijks!

Heerlijke striptang die altijd doet wat hij moet doen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned