KNIPEX Automatische en compacte afstriptang van 0,2 tot 6mm2 12 62 180

De ideale afstriptang van KNIPEX: sterk, licht en heel precies afstrippen zonder beschadiging van van het kabels van 0,20 t/m 6,0mm2 en voor een zeer gunstige prijs. Door het compacte formaat ook zeer geschikt voor werken op moeilijk bereikbare plekken

Lees meer...
Artikelnummer: 1262180
Voorraad: 16

KNIPEX Automatische afstriptang 1262180:

Snel en precies afstrippen wordt kinderspel met deze automatische afstriptang van KNIPEX. Door het compacte ontwerp van deze tang is deze zeer licht en heel makkelijk te gebruiken in krappe ruimtes. Deze tang is speciaal ontworpen voor het strippen van enkel en meer-dradige kabelisolatie van 0,20 mm2 t/m 6,0 mm2 en ook zeer fijne en dunne draden kunnen hier perfect mee worden gestript.

Door de automatische aanpassing van deze tang op de verschillende kabeldiameters wordt de ader niet beschadigd en door de instelbare lengteaanslag van 6 tot 18mm kan je alles op exact dezelfde lengte strippen. handig bij serie-matig werken en zorg voor een professioneel resultaat.

Aan de bovenkant van deze Knipex striptang zit een kniptang / kabelsnijder voor koper en aluminium draad t/m 2,5mm2.

De speciaal ontwikkelde slanke kop en het compacte ontwerp zorgen ervoor dat je eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken toch perfect en nauwkeurig kan strippen. De mantel van dit gereedschap is versterkt met glasvezel en hierdoor bijzonder sterk en erg licht.

KNIPEX Official Info:https://cdn.webshopapp.com/shops/296576/files/334005768/1262180-info-blad.pdf

Zowel de messen als de lengteaanslag zijn apart verkrijgbaar bij CABLE-ENGINEER.NL en makkelijk te vervangen en wij zorgen natuurlijk voor een duidelijke instructie. Zie onze categorie "Reserve onderdelen".

Liever dat wij dit voor u doen, geen probleem. Stuur de tang op en wij zorgen voor gratis vervanging van messen en lengteaanslag bij het aanschaffen van deze onderdelen via Cable-Engineer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned