KNIPEX Automatische en compacte afstriptang van 0,2 tot 6mm2 12 62 180

De ideale afstriptang van KNIPEX: sterk, licht en heel precies afstrippen zonder beschadiging van van het draad en voor een zeer gunstige prijs. Door het compacte formaat ook zeer geschikt voor werken op moeilijk bereikbare plekken.

Artikelnummer: 1262180
Voorraad: 7

KNIPEX Automatische afstriptang 1262180:

Snel en precies afstrippen wordt kinderspel met deze automatische afstriptang van KNIPEX. Door het compacte ontwerp van deze tang is deze zeer licht en heel makkelijk te gebruiken in krappe ruimtes. Deze tang is speciaal ontworpen voor het strippen van enkel en meer-dradige kabelisolatie en ook zeer fijne en dunne draden kunnen hier perfect mee worden gestript.

Door de automatische aanpassing van deze tang op de verschillende kabeldiameters wordt de ader niet beschadigd en door de instelbare lengteaanslag van 6 tot 18mm kan je alles op exact dezelfde lengte strippen. handig bij seriematig werken en zorg voor een professioneel resultaat

De speciaal ontwikkelde slanke kop en het compacte ontwerp zorgen ervoor dat je eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken toch perfect en nauwkeurig kan strippen. De mantel van dit gereedschap is versterkt met glasvezel en hierdoor bijzonder sterk en erg licht.

KNIPEX Official Info:https://cdn.webshopapp.com/shops/296576/files/334005768/1262180-info-blad.pdf

Zowel de messen als de lengteaanslag zijn apart verkrijgbaar bij CABLE-ENGINEER.NL en makkelijk te vervangen en wij zorgen natuurlijk voor een duidelijke instructie. Zie onze categorie "Reserve onderdelen".

Liever dat wij dit voor u doen, geen probleem. Stuur de tang op en wij zorgen voor gratis vervanging van messen en lengteaanslag bij het aanschaffen van deze onderdelen via Cable-Engineer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »