Knipex

Min: €0 Max: €750

Wij zijn een onafhankelijke en traditierijke familieonderneming en zijn gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige tangen.
Wij zijn de leidinggevende fabrikant van tangen voor professionele gebruikers - wereldwijd.

Wij zijn de ideeënsmederij in ons productgamma en daarmee de aandrijver voor innovaties.

Wij bieden grote voordelen voor de gebruikers en weldoordachte kwaliteit in alle gebruiksrelevante eigenschappen van onze producten - en dit aan een concurrentiële prijs.

Wij zijn op ons gebied de beste partner voor onze klanten.

Op basis van een hoog rendement en een hoge betrouwbaarheid onderhouden wij goede en langdurige relaties met onze klanten.

Als fabrikant met een bekend en geapprecieerd merk hebben wij een hoge kwaliteitsaanspraak, die gericht is op onze producten en diensten. Het vertrouwen in ons en in ons merk willen wij consequent vervullen en continu vernieuwen.

Wij streven naar een langdurig economisch succes, maar niet tegen elke prijs. Wij oriënteren ons op waarden en op het doel van een economisch, sociaal en ecologisch duurzame ontwikkeling. Daarmee verklaren wij ons medeverantwoordelijk voor maatschappij en milieu.

We bekennen ons tot de productievestiging Duitsland. Omdat wij klanten in de hele wereld bevoorraden, is ons denken en handelen internationaal gericht.


Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »