MultiStrip 10, de volledig zelfinstellende striptang van KNIPEX 12 42 195

KNIPEX professionele en volledig zelf-instellende striptang. Snel en vakkundig strippen van kabelisolatie van 0,3 tot 10mm2 zonder beschadiging van de de draad-aders. Zelfs geschikt voor moeilijkere kabels zoals Teflon en Radox

€86,31 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 1242195
Voorraad: 2

Deze KNIPEX MultiStrip 10 volautomatisch striptang maakt het leven als Cable-Engineer echt makkelijk.  Niets handmatig instellen, gewoon kabel insteken en heel precies en nauwkeurig strippen binnen 1 seconden. Zo heerlijk om met goed gereedschap te werken.

Deze tang is gemaakt van speciaal met glasvezel versterkt kunststof. Hierdoor is deze tang uiterst licht en bijzonder sterk en door de ergonomisch ontworpen handvatten met verzacht en antislip kunststof ben je verzekerd van de juiste houvast.

KNIPEX staat voor kwaliteit en slim doordacht gereedschap en dat merk je direct als je met deze tang werkt. Alles gaat makkelijk, snel en heel nauwkeurig. Door het speciale ontwerp van de tang en de gebruikte materialen wordt de geïsoleerde draad stevig vastgehouden waardoor je ook bij de lastigere isolaties zoals Teflon® en Radox® zeer eenvoudige en professioneel kan afstrippen. Om het feest compleet te maken heeft deze tang ook een draadsnijder voor Cu- en Al-kabels, tot 10 mm² voor meer-dradige en tot 6,0 mm² voor enkeldradige.

Uiteraard zijn de messen en lengteaanslag gemakkelijk te vervangen en via Cable-Engineer makkelijk en snel te bestellen. Zie onze categorie; reserve onderdelen onder gereedschap.

Het vervangen is eenvoudig zelf te doen maar bij twijfel kunnen wij dit op professionele wijze voor u uitvoeren. Bij aanschaf van een set reservemessen en lengteaanslag, mag u de tang naar ons toesturen zodat wij deze geheel kosteloos voor u vervangen. (alleen verzendkosten moet u zelf betalen)

KNIPEX Offical Info: https://cdn.webshopapp.com/shops/296576/files/334005767/1242195-info-blad.pdf

!! KIJK ONDERAAN DEZE PAGINA NAAR ONZE BUNDEL-AANBIEDINGEN !!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned