Knipex PreciStrip 16 automatische striptang 0,08-16mm2 (28-5 AWG) 12 52 195

Deze KNIPEX PreciStrip 16 zelfinstellende striptang is de top van de automatische striptangen. Zeer precies en nauwkeurig strippen van draden van 0,08 tot 16mm2 door de paraboolvormige stripmessen met detailafstelling voor extra harde en zachte isolatie.

Lees meer...
€97,78 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 1252195
Voorraad: 5

Knipex PreciStrip 16 automatische striptang 0,08-16mm2 (28-5 AWG) 12 52 195

Knipex staat bekend om zijn degelijke kwaliteit, lange levensduur en innovatieve ontwerpen en deze vernieuwde automatische striptang van KNIPEX is daar een heel mooi voorbeeld van.

Door de parabool-gevormde stripmessen en klembekken aan de voorkant heb je altijd de beste grip op alle kabels van 0,08 tot 16mm2 en krijg je de meest nauwkeurige en nette verwijdering van je kabelisolatie. Met zijn zeer grote bereik (0,08-16) en detailafstelling kan hij zowel de zeer zachte als de extra harde isolaties eenvoudig en zeer nauwkeurig strippen. Door deze fijn-afstelling ben je ook wisselende temperaturen of andere invloeden makkelijk de baas.

Aan de  bovenkant van deze striptang heb je een zeer sterke kabelsnijder die alle kabels tot 16mm2 moeiteloos snijdt zonder deze plat te drukken.

De striptang is natuurlijk uitgerust met een lengteaanslag zodat je de exact gewenste lengte van je isolatie kan strippen, ook erg handig bij seriematig strippen op dezelfde lengte. De striptang is enorm sterk door gebruik van met glasvezel versterkt kunststof. Aan de bovenkant van het handvat hebben ze een zachter antislip kunststof gebruikt voor een beter gevoel en nog betere grip op de tang. Om het geheel compleet te maken is er een oog aan het handvat gemaakt voor het ophangen en beschermen en er is een speciaal vlak in het handvat gemaakt waarin je je naam of naam van afdeling kan noteren zodat je altijd je eigen tang terug kan vinden!

Alles bij elkaar een heerlijke tang om mee te werken die precies doet wat hij moet doen. Scherpe prijs voor een veelzijdige striptang met het beste resultaat.

De lengte aanslag en de messen zijn apart verkrijgbaar en makkelijk te verwisselen. Zie onze categorie reserve-onderdelen of kijk onderaan deze pagina naar de speciale bundel-aanbiedingen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »