Knipex buizensnijder voor kunststof buizen van Ø 6 – 35 mm - 94 10 185

Knipex professionele buizensnijder / pijpsnijder voor kunststof buizen /slangen/ ribbelbuis van Ø 6 – 35 mm. Sterke tang van gegoten aluminium met messen van speciaal gereedschapsstaal en extra gehard in olie.
Knipex 9410185

Lees meer...
Artikelnummer: 9410185
Voorraad: 2

Knipex buizensnijder voor kunststof buizen van Ø 6 – 35 mm - 94 10 185

Professionele buizensnijder / pijpsnijder / buisschaar of hoe je het ook wil noemen - echt handig!

Deze buizensnijder is geschikt voor kunststof buizen t/m Ø 35 mm. Het is een ratelkrimper die stapsgewijs door je buis gaat en bijvoorbeeld ook op de helft gestopt en teruggetrokken kan worden om inkepingen te maken.

Door de hefboomfunctie in het handvat en de ergonomische grip van het handvat, werkt het erg fijn, makkelijk en precies. Door het slim doordachte systeem en plaatsing van het mes. snij je eenvoudig en heel netjes door de meeste dunwandige buizen, zonder vervorming, buigen of beschadigen.

Zeer geschikt voor het knippen van ribbelbuizen / elektra-buizen en kunststof slangen.

Dit gereedschap is gemaakt van gegoten aluminium en daardoor sterk en licht. Het mes is gemaakt van speciaal gereedschapsstaal en extra gehard in olie. Het mes en de mes-geleider zijn los verkrijgbaar

! Let op  - niet geschikt voor knippen van metaal / metalen draden of kabels - puur voor kunststof !

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned