KNIPEX Heavy-Duty striptang van 0,14-6mm2 - 121206

De echte precisie afstriptang van KNIPEX speciaal voor de zwaardere en versterkte kabelisolatie's zoals PTFE, Radox®, Kapton® , Teflon een dubbelwandige kabelisolatie van 0,14 t/m 6mm2

Artikelnummer: 121206

Echt precisie-strippen zelfs met de versterkte en zware isolatiematerialen - top prestatie van KNIPEX.

Deze KNIPEX precisiestripper is special ontworpen om ook de versterkte isolatiematerialen exact en professioneel te strippen. Door het nieuwe ontwerp met de dubbele rij messen ben je verzekerd van de perfecte strip, zonder beschadiging van de draad. Door de exact uitgeslepen ronde uitsparingen is hij naast de versterkte materialen ook geschikt om fijndradige kabels te strippen.

Waar de standaard draadstripper blijft hangen op de versterkte isolatiematerialen, gaat deze zonder moeite verder. Het slimme ontwerp van de dubbele messen, de hefboomfunctie van de kop in samenwerking met de grotere handvaten maken dit erg eenvoudig.

De super scherpe messen die uit speciaal gereedschapsstaal zijn gemaakt (en extra gehard in olie) hebben geen enkele moeite met de zwaardere materialen en door de exact uitgeslepen ronde uitsparingen strip je alles eenvoudig, snel en zonder beschadigingen. Door de speciale drukveer heb je in 1 handbeweging een complete strip uitgevoerd.

Deze messen hebben 6 rond geslepen uitsparingen voor draad Ø van 0,14-0,25mm / 0,5-0,75mm / 1-1,5mm / 4 en 6mm (AWG 26-10)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »