WEICON Repair-Stick Staal - 115gr. - 10533115

WEICON Repair-Stick Staal - 115gr. - 10533115 - WEICON Reparatie-stick Staal
De ideale reparatieplamuur voor reparatie en verlijming van metalen onderdelen. Sneldrogende reparatieplamuur met NSF-goedkeuring voor drinkwatersector. WEICON Repair-Stick Stah

Lees meer...
€19,68 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 10533115
Voorraad: 12

WEICON Repair-Stick STAAL - Reparatieplamuur voor metalen - 115gr. - 10533115

Industriële reparatieplamuur voor metalen. WEICON Repair-stick Staal is speciaal ontwikkeld voor het repareren en verlijmen van metalen en speciaal geschikt voor het repareren en herstellen van scheuren, gaten, lekkages en openingen.

WEICON Repair-Stick Stahl wordt veel gebruikt hoogvaste reparaties en verlijmingen van metalen onderdelen alsmede voor herstellen en afdichten van scheuren, gaten lekkages en openingen aan machine onderdelen, tanks, leidingen, mediumhouders, pompen en behuizingen, balkonroosters en trapleuningen en gescheurde schroefdraden. WEICON Repair-Stick Staal kan in machine- en installatiebouw, in mediumhouder- en apparatenbouw, in de levensmiddelen- cosmetica en pharma-industrie en in vele andere gebieden worden toegepast.

De "Repair-Sticks" van Weicon zijn superhandig in gebruik: afsnijden / kneden / plaatsen. Snij eenvoudig de hoeveelheid af die je nodig hebt, kneed het tussen je vingers en breng het aan op het gat of de scheur die afgedicht moet worden. Werkt zeer snel, makkelijk en bevredigend!!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned