Assortiment adereindhulzen voor het maken van soldeervrije elektrische verbindingen

Min: €0 Max: €150

Adereindhulzen zijn ideaal voor het maken van een elektrische verbinding. Adereindhulzen zijn gemaakt van vertind koper en zorgen voor een optimale verbinding van elektra. Adereindhulzen zijn er in vele maten en soorten en worden met of zonder (kunststof) isolatie gemaakt. De maat van de te gebruiken adereindhuls is afhankelijk van de draadkern van de kabel die je wil verbinden. Na het strippen van je kabel plaats je de beste passende huls over de (koper)draad om vervolgens met een speciale krimptang voor adereindhulzen een perfecte en gasdichte elektrische verbinding te maken. Deze vorm van verbinden heeft het gebruik van soldeer bijna geëlimineerd omdat het gebruik van adereindhulzen voor een veel constantere en betere verbinding zorgt waarbij vervorming door hitte geen rol speelt.

Veiligheid Eerst: Het gebruik van adereindhulzen verbetert niet alleen de kwaliteit van jouw elektrische verbindingen, maar het vermindert ook het risico op kortsluiting en andere elektrische problemen.


Pagina 1 van 2
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned