ETFE kabel Raychem T6 +200°C

Min: €0 Max: €75

 Raychem ETFE kabel T6 +200°C

Cable-Engineer.nl heeft als producent de beschikking over materialen die niet standaard verkrijgbaar zijn en onze ETFE kabel is daar een voorbeeld van. Originele Raychem T6 200°C van TE connectivity in verschillende maten en kleuren.

Deze kabel is speciaal ontwikkeld om tegen alle omstandigheden van buitenaf bestand te zijn; bijzonder slijt en slagvast door gebruik van gemodificeerde ETFE isolatie en te gebruiken bij temperaturen van -50°C t/m 200°C

Bij deze bijzondere kabel is de koperen geleiding vertind. Het vertinde koper zorgt ervoor dat zelfs bij beschadigde isolatie, de koperen geleiding niet gaat roesten.

Deze bijzondere kabel is bijna niet verkrijgbaar omdat deze kabel eigenlijk te goed en daardoor voor veel industrieën te duur is. Voor mensen die het beste van het beste willen is dit de perfecte "low voltage" kabel en te gebruiken voor automotive, chemische- en mechanische industrie.


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned