FLRY-B kabel 1,0mm2 voertuigkabel op rol met 100m. Kleur ROOD

1,0mm2 FLRY-B kabel op rol met 100 meter in de kleur ROOD. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende materialen en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in voertuigen.

€31,49 Incl. btw
* Stukprijs: €0,31 /
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd. Op zat. voor 15:30.
Artikelnummer: CE205013
Voorraad: 5
Stukprijs: €0,31 /

1,0 mm2 FLRY-B kabel op rol met 100 meter in de kleur ROOD

Cable-Engineer maakt gebruik van de beste mogelijke kwaliteit automotive of voertuigkabel waarbij de geleiding is gemaakt van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden) . 1,0mm FLRY-B kabel bestaat uit 32 asymetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ Kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

Wij rollen de kabel op een speciale rol van karton in combinatie met sterke kunststof binnenringen. De binnen ringen zijn gemaakt gerecycled kunststof en kunnen weer hergebruikt. Deze combinatie is licht, sterk en milieuvriendelijk. De rol is in deze uitvoering 6,5cm breed en 14cm hoog met een binnering Ø van 7cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »