FLRY-B kabel 0,50mm2 - flexibele voertuigkabel - 10 meter Kleur Geel/Zwart

Zakje met 10 met FLRY-B kabel 0,50 mm2 in de kleur Geel/Zwart. Laag Voltage FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende materialen en daardoor extra geschikt voor gebruik in voertuigen

Lees meer...
€4,58 Incl. btw
* Stukprijs: €0,46 / Meter
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE294061
Voorraad: 18
Stukprijs: €0,46 / Meter

0,50 mm2 FLRY-B kabel verpakt per 10 meter in de kleur Geel/Zwart

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit low-voltage automotive of voertuigkabel gemaakt van de beste kwaliteit PVC en geleiding van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

FLRY-B is de beste montagekabel/snoer voor gebruik in de meeste voertuigen (6V./12V./24V./32V.) voor het aansluiten van elektra. Dit komt door de speciale samenstelling van het PVC en de flexibele kern van dunne koperdraden. Door de speciale samenstelling van de isolatiemantel is deze kabel geschikt bij temperaturen van -40 t/m +105 °C (A+ kwaliteit) en bestand tegen bijtende (brand)stoffen en chemicaliën)

!! Let op; kabel die maar geschikt is tot 70°C is minder geschikt voor gebruik in voertuigen !!

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). 0,50mm2 FLRY-B kabel bestaat uit 16 asymmetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

10 meter hand gerold in afsluitbare plastic zak met product nummer, afmeting, kleur en type van de kabel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned