FLRY-B kabel 1,0mm2 voertuigsnoer op rol met 100m. Kleur Zwart / Groen

1,0mm2 FLRY-B kabel op rol met 100 meter in de kleur ZWART/GROEN. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende materialen en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in voertuigen.

€35,71 Incl. btw
* Stukprijs: €0,36 /
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE266003
Voorraad: 8
Stukprijs: €0,36 /

1,0 mm2 FLRY-B kabel op rol met 100 meter in de kleur ZWART / GROEN

Cable-Engineer maakt gebruik van de beste mogelijke kwaliteit automotive of voertuigkabel waarbij de geleiding is gemaakt van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden) . 1,0mm FLRY-B kabel bestaat uit 32 asymetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ Kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

Wij rollen de kabel op een speciale rol van karton in combinatie met sterke kunststof binnenringen. De binnen ringen zijn gemaakt gerecycled kunststof en kunnen weer hergebruikt. Deze combinatie is licht, sterk en milieuvriendelijk. De rol is in deze uitvoering 6,5cm breed en 14cm hoog met een binnering Ø van 7cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned