FLRY-B kabel 1,5mm2 - flexibele voertuigkabel op rol met 50 meter - Kleur GROEN

1,5mm2 FLRY-B kabel op rol met 100 meter in de kleur GROEN. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende materialen en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in voertuigen.

€43,11 Incl. btw
* Stukprijs: €0,43 / Meter
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd. Op zat. voor 15:30.
Artikelnummer: CE208013
Voorraad: 3
Stukprijs: €0,43 / Meter

1,5mm2 FLRY-B kabel op rol met 100 meter in de kleur GROEN

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit automotive of voertuigkabel waarbij het geleidend materiaal is gemaakt van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). 1,5mm FLRY-B kabel bestaat uit 30 asymmetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

Wij rollen de kabel op een speciale rol van karton in combinatie met sterke kunststof binnenringen. De binnenringen zijn gemaakt gerecycled kunststof en kunnen weer worden hergebruikt. Deze combinatie is licht, sterk en milieuvriendelijk.

 Kan je de juiste kleur of maat niet vinden, laat het even weten. Wij kunnen alle maten, soorten en uitvoering snel en voordelig leveren. [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »