FLRY-B kabel 2,5mm2 - flexibele voertuigkabel - 10 meter Kleur Groen

2,5mm2 FLRY-B kabel per 10 meter in de kleur GROEN. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende materialen en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in voertuigen.

Lees meer...
€9,98 Incl. btw
* Stukprijs: €1,00 / Meter
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE208008
Voorraad: 21
Stukprijs: €1,00 / Meter

2,5 mm2 FLRY-B Flexibele voertuigkabel verpakt per 10 meter in de kleur GROEN

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit low-voltage automotive of voertuigkabel gemaakt van de beste kwaliteit PVC en geleiding van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). 2,5mm2 FLRY-B kabel bestaat uit 50 asymmetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Buitenmaat inclusief isolatie = diameter 2,7 - 3,0mm

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

10 meter hand gerold in afsluitbare plastic zak met vermelding van product nummer, afmeting, kleur en type van de kabel.

Kan je de juiste kleur of maat niet vinden, laat het even weten. Wij kunnen alle maten, soorten en uitvoering snel en voordelig leveren. [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned