FLRY-B kabel 2,5mm2 - automotive - voertuigkabel op rol met 100m. Kleur Wit

FLRY-B kabel is speciaal ontwikkeld voor o.a. de automobielsector. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende materialen en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in voertuigen.

€73,31 Incl. btw
* Stukprijs: €0,73 / Meter
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE202015
Voorraad: 5
Stukprijs: €0,73 / Meter

2,5mm2 - FLRY-B voertuigkabel - 100 meter op rol - Kleur Wit

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit low-voltage automotive of voertuigkabel. waarbij het geleidende materiaal is gemaakt van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). 2,5mm FLRY-B kabel bestaat uit 50 asymmetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

Wij rollen de kabel op een speciale rol van hard-karton in combinatie met sterke kunststof binnenringen. De binnenringen zijn gemaakt gerecycled kunststof en kunnen weer worden hergebruikt. Deze combinatie is licht, sterk en milieuvriendelijk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned