2x 0,75mm2 Twisted Pair FLRY-B kabel 0,75mm2 - flexibele voertuigkabel - 10 meter Kleur Rood/Zwart

2x 0,75 mm2 Twisted Pair FLRY-B kabel in de kleur Rood/Zwart verpakt per 10 meter. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en gedraaid om elektromagnetische storingen te voorkomen.

Lees meer...
€12,95 Incl. btw
* Stukprijs: €1,20 / Meter
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE2TW002
Voorraad: 19
Stukprijs: €1,20 / Meter

2x 0,75 mm2 Twisted Pair FLRY-B  Can Bus kabel verpakt per 10 meter in de kleur Rood/Zwart

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit low-voltage automotive of voertuigkabel gemaakt van de beste kwaliteit PVC en geleiding van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). 0,75mm2 FLRY-B kabel bestaat uit 24 asymmetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Deze "twisted pair" kabel is geschikt voor Can Bus aansluitingen. Deze gedraaide uitvoering van onze FLRY-B kabel zorgt voor het tegengaan van elektromagnetische storingen van buitenaf.

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

10 meter hand gerold in afsluitbare plastic zak met vermelding van product nummer, afmeting, kleur en type van de kabel

(Om 10 meter "twisted pair" kabel over te houden - heb je meer dan 10 meter nodig per kleur) 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned