FLRY-B kabel 6,0mm2 - flexibele voertuigkabel - 10 meter Kleur ROOD

6,0mm2 FLRY-B kabel per 10 meter in de kleur ROOD. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende materialen en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in voertuigen.

€19,84
€17,68 Incl. btw
* Stukprijs: €1,77 / Meter
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE205029
Voorraad: 12
Stukprijs: €1,77 / Meter

6,0 mm2 FLRY-B Flexibele voertuigkabel verpakt per 10 meter in de kleur ROOD

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit low-voltage automotive of voertuigsnoer gemaakt van de beste kwaliteit PVC en geleiding van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). 6,0mm2 FLRY-B kabel bestaat uit 84 asymmetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Flexibele montagesnoer voor universeel gebruik

Diameter buitenkant inclusief isolatie van deze 6,0mm2 kabel is tussen 4,0mm en 4,3mm

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

10 meter hand gerold in afsluitbare plastic zak met vermelding van product nummer, afmeting, kleur en type van de kabel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »