Deutsch DT Pigtail-set: 2-Pos. Plug (man) connector + 2x 2meter 1,5mm2 FLRY-B kabel

Deutsch DT Pigtail-set: 2-Pos. Plug (man) + 2x 2m. 1,5mm2 FLRY-B kabel met professioneel aangekrompen vrouwelijke Deutsch DT contacten en Wedgelock-plug voor het exact uitlijnen en vastzetten van de contacten in de behuizing. Per set verpakt in zipbag.

€4,22 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE510025
Voorraad: 6

Complete Plug set met één Deutsch DT 2-Pos. Plug Connector (man), 2x 2 meter FLRY-B kabel in de kleuren Rood en Zwart met professioneel aangekrompen vrouwelijke contacten en bijbehorende wedgelock voor het vastzetten en exact uitlijnen van de contacten in de behuizing. 

Wij houden de draden met contacten met opzet los zodat je je eigen volgorde kan aanhouden. Klik eenvoudig de contacten op de plek die je zelf bepaalt in je behuizing. en je hebt een waterdichte verbinding gemaakt. De openingen in de Deutsch connectoren zijn allemaal genummerd zodat je eenvoudig alles op de gelijke plek aansluit. Voor de zekerheid leveren wij ook een aantal pluggen bij iedere pigtail zodat je een gat kan afdichten als je bijvoorbeeld om te beginnen maar 1 draad aan wil sluiten bij deze 2Pos. DT connector. 

Cable-Engineer is al meer dan 25 jaar producent van kabelbomen en meer. Dit is onze specialiteit. Al onze pigtails voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn 100% getest door onze kwaliteitsafdeling.

Inhoud verpakking:

  • 1x Deutsch DT 2-Pos.Plug (man) connector Deutsch  - TE partnr.: DT06-2S 
  • 2x Deutsch DT contacten - aan kabel gekrompen - TE partnr.:1062-16-1222
  • 1x Deutsch DT Wedgelock - TE partnr.: W2S
  • 2x 2 meter 1,5mm2 FLRY-B voertuigkabel - Kleuren Rood en Zwart
  • 2x kleine plug voor afsluiten van ongebruikte posities in connector

Bekijk via de onderstaande link de instructie video voor het plaatsen en ook weer loshalen van de contacten in de Deutsch DT behuizing: 

https://youtu.be/jE712DGw8CY 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned