TE Deutsch DT Serie connectoren DT06-12S - Plug (man) - 12-Posities

DT06-12S - TE Deutsch DT Serie connectoren DT06-12S - Plug (man) - 12-Posities inclusief (oranje) wedgelock voor het vastzetten en uitlijnen van de metalen contacten ( metalen contacten niet meegeleverd)

€5,68 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: DT06-12SA
Voorraad: 56

DT06-12S: TE Deutsch DT Serie connector - Plug (man) - 12-posities - DT06-12S

Deze connector leveren wij inclusief (oranje) wedgelock voor het uitlijnen en vastzetten van de metalen contacten in de behuizing

TE Deutsch DT06-12S: product tekening en specificaties:

https://cdn.webshopapp.com/shops/296576/files/427740374/dt06-12sa-te-data-sheet.pdf

De Deutsch DT-serie van TE is een fantastische Automotive connectoren van TE. Deze automotive connector is speciaal ontwikkeld om bescherming te bieden tegen alle invloeden van buitenaf.

Bestand tegen chemicalien, olien, ozon, water, zouten etc. Allemaal geen probleem voor deze connector.
Deze stekkers worden o.a. gebruikt in Auto's, vrachtwagens, tracktoren, motorfiets, bussen, landbouw, mijnbouw, scheepvaart en natuurlijk tegen extreem trillen en schokken.

Door de slimme constructie van de contacten, de rubber afsluitingen, de behuizing en hoe de contacten hierin vergrendeld worden, ben je verzekerd van een waterdichte verbinding die ook weer makkelijk te demonteren is. Zowel de kabel met contacten als de man-vrouw behuizing kan je eenvoudig weer verwijderen wat een hoop tijd en geld bespaart.

Of kies voor onze Pre-crimped kant-en-klare sets van Deutsch DT met contacten en kabel professioneel gekrompen en klaar voor montage:

https://www.cable-engineer.nl/connectoren-kabel-pigtails/deutsch-dt-pigtail-sets-met-connector-kabel/

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned