5x 10m. FLRY-B 2,5mm2 voertuigsnoer in de kleuren Rood/Zwart/Bruin/Blauw/Geel

Combi-set 9 met 5x 10 meter FLRY-B kabel 2,5 mm2 in de kleur Rood/Zwart/Bruin/Blauw en Geel. Laag Voltage FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude, oliën, chemicaliën, brandstoffen en andere bijtende stoffen

€46,15
€43,83 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CEC9-205010
Voorraad: 11

FLRY-B 2,5mm2 Combi-set 9: 5x 10 meter voertuigkabel in de kleuren: Rood/Zwart/Bruin/Blauw/Geel

Cable-Engineer maakt gebruik van de best mogelijke kwaliteit low-voltage automotive of voertuigkabel gemaakt van de beste kwaliteit PVC en geleiding van koper. FLRY-B is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de automobielsector door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteiten. FLRY-B kabel is zeer flexibel en bestand tegen hitte, koude en de invloeden van oliën, brandstoffen en andere bijtende (vloei)stoffen.

De code FLRY-B staat voor: FL = Automotive kabel  R= Gereduceerde dikte van de isolatie Y= Isolatie van PVC  B= asymmetrisch gebundelde geleiders (dunne koperen draden). 2,5mm2 FLRY-B kabel bestaat uit 50 asymmetrisch gebundelde koperen draden wat zorgt voor een extra hoge flexibiliteit en optimale geleiding.

Flexibel montagesnoer voor universeel gebruik

Onze FLRY-B kabels zijn te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +105 °C (A+ kwaliteit)

Waarborgen en certificering: Al onze FLRY-B kabels voldoen aan de volgende normen: ISO 6722-1; DIN 72551-6; ECE-R 118. Daarbij zijn ze ook volledig in overeenstemming met de regels en regelgeving van REACH en RoHS.

Inhoud verpakking:

5x 10 meter FLRY-B 2,5mm2 aansluitdraad voertuigen in 5 verschillende kleuren

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »