Industriële kwaliteit dubbelzijdige foam-tape 19 mm - 50 meter in de kleur wit

50 meter dubbelzijdige foamtape of schuimtape van 19 mm breed - 50 meter in de kleur wit. Sterke kwaliteit foam tape gemaakt van polyethyleen en daardoor geschikt voor binnen en buiten bij temperaturen van -20 tot +80 °C.

€39,41 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CEFTDWKK19W
Voorraad: 4

Foam Tape / Schuimtape - dubbelzijdig - 19 mm breed - 8mm dik - 50 meter lang - Kleur Wit

Industriële kwaliteit foamtape of schuimtape.

Foamtape of schuimtape is een zeer breed inzetbare dubbelzijdige tape die door de extra toevoeging van het schuim, veel breder inzetbaar is dan de traditionele dubbelzijdige tape.

Door het flexibele schuim hecht deze zich veel beter en makkelijk op oneffen ondergrond en zorgt meteen voor het wegwerken van tolerantieverschillen. Verder zorgt deze tape voor extra isolatie en schok absorberend waardoor deze tape in zeer veel verschillende industiën en projecten gebruikt kan worden.

Onze foamtape of schuimtape is gemaakt van Polyethyleen waardoor het zowel voor binnen als voor buiten geschikt is en behoud zijn volledige werking bij temperaturen van -20 tot +80 °C.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned