HPX zelf-vulkaniserende tape van 19 mm breed en 10 meter op rol in de kleur zwart

HPX zelf vulkaniserende tape 19mm x 10m. Professionele tape voor het isoleren van bedrading en voor het maken van waterdichte reparaties. Deze tape vormt na het aanbrengen een homogene massa voor de beste mogelijke bescherming en isolatie.

€9,78 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE-SF1910
Voorraad: 14

HPX Self-Fusion Tape 9100 - 19mm x 10 m in de kleur zwart

HPX zelf vulkaniserende tape vormt na het aanbrengen een homogene massa zonder verhoging van temperatuur of druk. Hierdoor is deze tape uitermate geschikt voor isoleren van elektrische bedrading en voor het waterdicht maken van slangen en buizen.

Door de bijzondere samenstelling en gebruikte materialen hecht deze tape op bijna alle ondergronden in is te gebruiken voor ontelbare toepassingen.

Bij het aanbrengen van deze tape is het de bedoeling dat je deze ver oprekt (600%) en dan met 50% overlap omwikkelt. Hierdoor ben je verzekerd van de beste bevestiging, afdichting en bescherming van je werk.

Drager:  PIB rubber
Temperatuurbestendigheid:  90°C
Treksterkte:  2 mPa
Dikte:  0,50 mm
Doorslagspanning: 21 kV

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned