Box met 2,5meter dubbelwandige krimpkous met lijm. Ø 15 mm met krimpratio : 3:1 - Transparant

Handige box met 2,5m. transparante, dubbelwandige krimpkous met lijm. Diameter 15 mm met krimpratio 3:1. Uitstekende elektrische, fysische en chemische eigenschappen en zeer geschikt voor het afdichten en waterdicht maken van onregelmatige vormen.

€14,63 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE715007BB
Voorraad: 6

Krimpkous dubbelwandig + lijm Ø 15 mm (3:1) - Transparant

Professionele kwaliteit krimpkous box met 2,5 meter dubbelwandige krimpkous met lijm en een diameter van 15 mm (voor krimpen) en een krimpratio van 3:1. (+/- 5 mm na krimpen) Kleur Transparant

Handige box met 2,5 meter professionele dubbelwandige krimpkous met lijm. Deze krimpkous is gemaakt van bewerkte en behandelde Polyolefine en speciale smelt-lijm die zorgt voor een uitstekende afdichting en hechting aan de kabel.

Door de uitstekende kwaliteit en specificaties van deze krimpkous is deze geschikt voor gebruik bij veel verschillende elektrische toepassingen. Uitermate geschikt voor het het afdichten van de achterkant van connectoren, het repareren van beschadigde kabel en het afdichten van kabel-connector-aanhechting.

Door de zeer hoge flexibiliteit van deze krimpkous is het vaak mogelijk deze te gebruiken zonder dat je de connector hoeft te verwijderen.

Deze krimpkous behoudt zijn volledige werking bij temperaturen van -55°C t/m +125°C. Om deze kous te krimpen moet er minimaal een temperatuur van 100°C worden gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »