Box met 5meter dubbelwandige krimpkous + lijm. Ø 3,2 mm met krimpratio : 3:1 - Rood

Handige box met 5 meter professionele dubbelwandige krimpkous met lijm van 3,2 mm met een krimpratio van 3:1. Uitstekende elektrische, fysische en chemische eigenschappen en zeer geschikt voor het afdichten en waterdicht maken van onregelmatige vormen.

Lees meer...
€7,63 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CE717001BB
Voorraad: 7

Professionele kwaliteit krimpkous box met 5 meter dubbelwandige krimpkous met lijm en een diameter van 3,2 mm (voor krimpen) en een krimpratio van 3:1. (3cm wordt 1cm) - Kleur Rood

Handige box met 5 meter professionele dubbelwandige krimpkous met lijm. Deze krimpkous is gemaakt van bewerkte en behandelde Polyolefine en speciale smelt-lijm die zorgt voor een uitstekende afdichting en hechting aan de kabel.

Door de uitstekende kwaliteit en specificaties van deze krimpkous is deze geschikt voor gebruik bij veel verschillende elektrische toepassingen. Uitermate geschikt voor het het afdichten van de achterkant van connectoren, het repareren van beschadigde kabel en het afdichten van kabel-connector-aanhechting.

Door de zeer hoge flexibiliteit van deze krimpkous is het vaak mogelijk deze te gebruiken zonder dat je de connector hoeft te verwijderen.

Deze krimpkous behoudt zijn volledige werking bij temperaturen van -55°C t/m +125°C. Om deze kous te krimpen moet er minimaal een temperatuur van 210°C worden gebruikt.

Voldoet aan alle UL en RoHS regels en is Halogeen vrij!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned