25x waterdichte krimpkous Vlakstekerhulzen 6,3 x 0,8 mm - Blauw - vol-geïsoleerd

Waterdichte krimpkous vlakstekerhulzen (faston) 6,3 x 0,8 - Blauw voor draden van 1,5 t/m 2,5 mm2. Deze krimpkous kabelschoenen zijn gemaakt van elektrisch vertind koper en industriële Polyamide met speciale smeltlijm. Complete set van 25x Faston

€12,14 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CEkrimpMVB6308
Voorraad: 21

Krimpkous faston of vlakstekerhuls - Blauw - 6,3 x 0,8 mm voor draden van 1,5 t/m 2,5 mm2 - 25 stuks per verpakking

Door verhitten van deze krimpkous kabelschoenen met Luchtpistool, fohn of aansteker, vormt het isolatiemateriaal een zeer sterke, betrouwbare en waterdichte verbinding om je kabels. Door het verhitten smelt de isolatie gemaakt van Polyamide, samen met de speciale smeltlijm, compleet om je kabels waardoor er een water en stofdichte verbinding ontstaat.

Bij deze vlakstekerhulzen (faston) kabelschoenen maak je heel snel een perfecte doorverbinding die bestand is tegen water, stof maar ook tegen trillen en schokken.

Strip beide draadeinde af met draadstripper, inbrengen in kabelschoen en krimp deze met een krimptang om de draden. Daarna zorg je door verhitting dat de isolatie en lijm smelt en je verbinding is professioneel afgesloten en verbonden.

Deze krimpkous kabelschoenen zijn gemaakt van industriële kwaliteit polyamide en smeltlijm. Door met deze beste kwaliteit te werken ben je verzekerd van het beste resultaat en werkt gewoon sneller en makkelijker door o.a. het "Easy-Entry-systeem"

Deze kabelschoenen zijn te gebruiken voor automotive/trucks, kabelboomreparaties, marine elektronica, industriële en commerciële toepassingen.

Uitstekende bescherming tegen oliën, zouten, chemicaliën en water en zorgt voor uitstekende bescherming tegen trillen en schokken.

Afmetingen van deze Rode vlakstekers en hulzen (zie foto 4 )

Vrouwelijke vlakstekerhuls - Blauw - 6,3 x 0,8 vol-geïsoleerd (faston):

  • B=   6,6 mm
  • L=  30,0 mm
  • E=  21,0 mm
  • D=    7,0 mm
  • d1=  2,3 mm

25 stuks in handige verpakking met ophang-oog

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned