Multi Krimptang met krimpprofiel voor krimpkous doorverbinders / splices van 0,5 t/m 10,0 mm2

Sterke ratel krimptang met krimpprofiel voor rode, blauwe en gele heatshrink / krimpkous splices / doorverbinders aan kabels/draden/snoeren van 0,50 t/m 10,0 mm2
Handige en sterke multi-krimptang met verwisselbare profielen

Lees meer...
€54,95 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: HJ561 + DSQIA1
Voorraad: 11

Multi-Krimptang voor krimpkous doorverbinders / heatshrink splices aan kabel van 0,50 t/m 10,0 mm2

De ideale "Budget" ratel krimptang met verwisselbare profielen en ontgrendelmechanisme voor bijna alle gangbare krimptoepassingen. Gemaakt van speciaal gehard gereedschapstaal en uitgevoerd met extra hefboom-functie en grote handvaten waardoor het krimpen erg soepel en makkelijk gaat.

Bij dit product hebben we de tang voorzien van een krimpprofiel speciaal voor de rode, blauwe en gele heatshrink / krimpkous doorverbinders of splices kabelschoenen (zie foto) Dit profiel heeft 4 aparte uitsparingen voor het krimpen met duidelijke maat-aanduiding bij iedere uitsparing.

- Uitsparing 1: Doorverbinders / splices voor draad van 0,5 - 1,5 mm2 (20-16AWG)

- Uitsparing 2:  Doorverbinders / splicesvoor draad van 1,5 - 2,5 mm2 (16-13 AWG)

- Uitsparing 3: Doorverbinders / splices voor draad van 4,0 - 6,0 mm2 (12-10 AWG)

- Uitsparing 4: Doorverbinders / splices voor draad van 10,0 mm2 (8 AWG)

 

Super handige en sterke ratel krimptang met zeer veel mogelijkheden.

Zie categorie reserve-onderdelen voor extra profielen of onderop deze advertentie bij "gerelateerde producten" voor krimp-profielen: o.a. voor het krimpen van geïsoleerde kabelschoenen / open-barrel contacten / Deutsch DT  / AMP Superseal / Delphi Weatherpack / MC3 Solar / MC4 Solar / Adereindhulzen en nog veel meer.

Cable-Engineer.nl heeft veel kwaliteitsmerken in zijn assortiment waaronder de bekende merken als Knipex, Weidmuller en Rennsteig. Stuk voor stuk fantastische merken met echt kwaliteitsgereedschap. Om er ook voor te zorgen dat de particulier en kleine ondernemer goed gereedschap heeft dat beter betaalbaar is, hebben wij veel tijd besteed aan het vinden van de ideale krimptang voor een scherpe prijs. Na lang zoeken zijn wij op deze ideale Multi-Krimptang uitgekomen. Sterk, uitstekende materialen en heel veel mogelijkheden. Deze tangen zijn in Duitsland ontwikkeld en ontworpen en worden in Taiwan gemaakt.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned