Rennsteig PEW 8.84 automatische krimptang voor adereindhulzen van 0,08-10mm2 - 61008462

Rennsteig 8.84 automatische vierkant-krimp tang voor hulzen van 0,08 tot 10mm2 (28-7AWG). Echte kwaliteitstang voor het vierkant krimpen van adereindhulzen. Gemaakt van speciaal gereedschapsstaal, extra gehard, getemperd en verchroomd.

€159,31 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 61008462
Voorraad: 1

Heerlijke en super betrouwbare kirmptang om mee te werken. Niet te groot, zeer solide en altijd de juiste krimpdruk voor het maken van de perfecte aanhechting van je adereindhuls aan je draad. Deze tang is speciaal ontwikkeld voor een zeer ruim bereik van adereindhulzen van 0,08 tot 10mm2 (28-7AWG)

Deze tang met zij-invoer stelt zich automatisch af op het juiste formaat van je adereindhuls waardoor je altijd het beste resultaat hebt zonder handmatige instellingen. Door de exacte kalibratie van deze ratel-krimper, welke door de fabrikant zelf is uitgevoerd, ben je verzekerd van van de perfecte verbinding. Dit werk snel en professioneel waardoor je weer tijd en geld bespaart.

De tang is gemaakt van speciaal gehard gereedschapsstaal en bij deze uitvoering is de kop ook nog verchroomd voor een nog hogere duurzaamheid en bestendigheid. Door de speciale hefboomfunctie van deze tang is er bijzonder weinig inspanning nodig om de perfecte krimp te maken. De herkenbare handvaten zijn voor voorzien van zeer duurzaam antislip kunststof in de bekende Rennsteig kleuren.

Ondanks de compacte formaat van slechts 18cm en gewicht van minder dan 400gr. zijn de prestaties van deze tang groots. Zeer betrouwbaar en fijn om mee te werken. Rennsteig geeft minimaal 2 jaar garantie op al zijn gereedschap.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned