WKK bevestigingsmaterialen

Min: €0 Max: €10

WKK Nederland (tevens hoofdkantoor) maakt onderdeel uit van de divisie Bevestigingsmaterialen en is een internationale importeur en distributeur gespecialiseerd op het gebied van technische bevestigingsmaterialen voor diverse industrieën. Hierbij vormen kabelbinders (beter bekend als tyraps), krimpkous en kabelwartels onze belangrijkste productgroepen. Daarnaast kunnen wij groothandelaren en professionals ook voorzien van kabelschoenen, adereindhulzen, bevestigingsclips en overige bevestigingsmaterialen. Dagelijks zorgen meer dan 100 medewerkers ervoor dat onze klanten in Europa een gedegen advies op maat, kwalitatieve producten en prima service geleverd krijgen.

Europa’s grootste importeur en distributeur van kabelbinders (o.a. van de merken Ty-Rap® en Ty-Fast®)

Europees importeur en distributeur van Hongshang krimpkous en toebehoren

WKK is sinds 2010 geautoriseerd importeur en distributeur van krimpkous en toebehoren van het Aziatische kwaliteitsmerk Hongshang. Dit biedt ons de mogelijkheid om klanten in geheel Europa te voorzien van een breed en diep assortiment aan warmtekrimpbare producten zoals dunwandige, middelwandige en dikwandige krimpkous, krimp-eindkappen, krimpspruitstukken en krimpbare kabeldoorvoeren. Kortom, onze warmtekrimpbare producten bieden je een oplossing voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Naast alle mooie speerpunten van dit bedrijf, zijn ze erg betrouwbaar, direct en snelle communicatie en zeer betrouwbaar wat betreft levering en kwaliteit. Wij zijn erg blij met de samenwerking met WKK.

 


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned