Knipex striptang VDE-Gekeurd 11 06 160

In de handen van de vakman blijft dit een ideaal stuk gereedschap: Onverslijtbaar, eenvoudig , voordelig en vreselijk doeltreffend. Eenvoudige instelling van de draaddiameter dankzij een kartelschroef en contramoer.

Artikelnummer: 1106160
Voorraad: 3

Met deze universele en VDE-getste striptang van KNIPEX kan je snel en eenvoudig enkel-, meer- en fijndradige geleiders met kunststof en ook rubberisolatie strippen.

Onverslijdbaar, eenvoudig , voordelig en vreselijk doeltreffend in de handen van een vakman.
Voor enkel-, meer- en fijndradige kabels met kunststof- of rubberisolatie max. Ø 5,0 mm en 10,0 mm² draaddoorsneden. Eenvoudige instelling van de gewenste draaddiameter dankzij een kartelschroef en contramoer.

Door de speciaal ontworpen kartelschroef en contramoer kan je deze tang eenvoudig afstellen op iedere gewenste draaddiameter tot 10mm2.

De tang is gemaakt van speciaal gereedschapsstaal en in olie gehard en getemperd waardoor deze tang een uitzonderlijk lange levensduur heeft. Daarnaast is de kop verchroomd en zijn de handvatten geïsoleerd met het kenmerkende meer-componenten kunststof voor een stevige houvast en getest tot 1000V.

KNIPEX Official Info: https://cdn.webshopapp.com/shops/296576/files/334005608/1106160-info-blad.pdf

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »