Knipex Elektronica Precisie voorsnijtang ESD - 64 12 115 ESD

Professionele precisie-voorsnijtang met ESD systeem van Knipex Heerlijk formaat, soepel werkend, sterk. Door de precisie-geslepen snijkanten zonder facet knip je extra glad af, ook bij platliggende draden. Speciaal ontworpen voor het fijnere precisiewer

€45,78 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 6412115ESD
Voorraad: 6

Door het ESD (Electrostatic discharge) systeem in deze tangen wordt de elektrostatische energie van de gebruiker langzaam en gecontroleerd afgevoerd via de handgrepen. Dit is vooral van belang voor de bescherming van gevoelige elektronische componenten.

Deze ideale precisie voorsnijtang is uitgerust met de bekende openingsveer en openingsbegrenzer waardoor je heel soepel en snel kan werken. Dit in combinatie met extra scherpe en geharde precisie-snijkanten zonder facet KNPK1301_rot.gif (online-thumb) zorgen voor het beste resultaat. De snijkanten zijn extra inductie-gehard.

De scharnieren en  scharnierpennen van deze tang zijn gemaakt van edelstaal en daarom extra sterk. Door de exacte uitlijning van de tang en de microsnijkanten kan je heel nauwkeurig zelfs de dunste draden knippen en ook geschikt voor glasvezelkabel.

Snijwaarde van zachte draad: max. 1,4mm Ø

Snijwaarde van middel harde draad: max. 0,8mm Ø

Snijwaarde harde draad: max. 0,5mm Ø

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned