Knipex Sleuteltang - Metrisch en Inches - 250 mm - 8602250

Super handige sleuteltang van Knipex - vervangt je complete set schroef- en steeksleutels. Sterke en onmisbare sleutellang met bereik op moeren tot 52mm / Ø 2 Inch. Gemaakt van extra sterk en gesmeed Chroom-Vanadium-Elektro-Staal, gehard in olie

€56,91 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 8602250
Voorraad: 2

Knipex Sleuteltang - Metrisch en Inches - 250mm - Chroom-Vanadium-Elektro-Staal - 86 02 250

Sterke en super handige sleuteltang met gladde en gepolijste bekken en kop waardoor je ook verchroomde of andere kwetsbare moeren kan aandraaien zonder beschadigingen. Door de exacte instelling en slimme constructie van deze tang, sluit je altijd perfect aan op je moer of werkstuk waardoor je geen beschadiging hebt van de hoeken.

Met één druk op de knop verplaats je de bekken en zet je hem vast - werkt echt heel snel en makkelijk. Aan de ene kant van je gereedschap staan de maten in mm's en aan de andere kant in inches - erg handig.

Deze tang is speciaal ontwikkeld voor het vervangen van complete sets steeksleutels en is daarnaast zeer geschikt voor andere werkzaamheden.

Echte Duitse topkwaliteit waar over na is gedacht - heerlijke tang om te hebben.

De tang is gemaakt van extra sterk en gesmeed Chroom-Vanadium-Elektro-Staal, welke daarna in meerdere fase is gehard in olie. De tang is grijs geatramenteerd (met ijzerfosfaat-laag bedekt) om roesten te voorkomen en de kop en bekken zijn gepolijst.

Gewicht: 485 gram

Afmeting: 250 x 55 x 18 mm

Knipex Product informatie en specificaties:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned