KNIPEX Vierdoorn-Krimptang Deutsch Solide contacten - 0,35 mm² tot 3,0 mm² - 97 52 67 DT

Speciale krimptang van KNIPEX en puur ontwikkeld voor het krimpen van de solide of turned contacten van Deutsch (TE) - Professionele vierdoorn krimptang voor draad van 0,35 mm² tot 3,0 mm². (AWG 22 - 12)
Uitgevoerd met universele positioneringshulp-stuk

Lees meer...
€463,28 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 975267DT
Voorraad: 1

KNIPEX Vierdoorn-Krimptang Deutsch Solide contacten - 0,35 mm² tot 3,0 mm² - 97 52 67 DT

Voor het krimpen van de solide of turned contacten (zie foto 4) is het zeer belangrijk een goede tang te gebruiken om zeker te zijn van het beste resultaat. Hiervoor zijn vierdoorn-krimptangen ontwikkeld. Omdat de solide contacte van Deutsch (TE connectivity) waarschijnlijk de meest gebruikte (en beste) soort zijn, heeft KNIPEX een vierdoorn-krimptang ontwikkeld special voor alle solide Deutsch contacten en het resultaat is weer perfect.

De tang is uitgevoerd met positioneerhulp en tabel met maten en afstellingen op de tang geëtst waardoor je altijd verzekerd bent van de correct positie van je contact in de tang.

Door een dubbel vierdoorn-matrijs wordt bij deze KNIPEX 97 52 67 DT krimptang, de contacten aan je kabel gekrompen met 8 punten. Dit zorgt voor de meest optimale verbinding van je contact aan de kabel.

Uiteraard "made in Germany" met de bekende KNIPEX kwaliteit en voordelen. Hierdoor ben je ook bij deze tang verzekerd van het beste resultaat van je werk, gaat het krimpen snel en zonder moeite door de hefboomfunctie en gekalibreerde en constante krimpdruk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned