Knipex vierdoorn-krimptang voor gedraaide contacten van 0,14 t/m 6,0mm2 incl. koffer

Knipex vierdoorn-krimptang voor gedraaide contacten van 0,14 t/m 6,0mm2 met positioneer hulp en precisie-instelling in stevige kunststof opbergkoffer. Professionele krimptang voor krimpen van de solide of gedraaide contacten.

€709,82 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 975265
Voorraad: 1

Knipex vierdoorn-krimptang  met positioneerhulp voor gedraaide of solide contacten van 0,14 t/m 6,0mm2 incl. koffer - 97 52 65

Steeds vaker kom je de gedraaide, solide of turned contacten tegen in automotive voor het maken van elektrische verbindingen en om deze op de juiste manier aan de kabel te krimpen of persen heb je een vierdoorn-krimptang nodig.

Met deze Knipex vierdoorn-krimptang ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit van het gereedschap en daardoor ook een hoogwaardige krimpverbinding van je contacten aan de kabel.

Knipex staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit en nauwkeurigheid in de functie die uitgevoerd moet worden. Bij vierdoorn-krimptangen is vooral de positionering en de kalibratie van de tang enorm belangrijk en Knipex zorgt ervoor dat al deze factoren perfect op elkaar zijn afgestemd.

Als eerste is de tang natuurlijk gemaakt van het beste Chroom-Vanadium-Elektrostaal wat zorgt de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze tang. De dwangsluiting met ontgrendel functie en de door Knipex exact gekalibreerde krimp-druk zorgen voor de zeer hoogwaardige krimpverbinding en door de speciale hefboom functie van deze tang gaat het krimpen bijzonder gemakkelijk.

De positioneerhulp aan de achterkant en de fijn-afstelling aan de bovenkant zorgen ervoor dat je altijd de juiste positie hebt van je contacten en door de exacte precisieafstelling krijg je altijd het beste mogelijke resultaat van je soldeer-vrije krimpverbinding.

In deze set wordt een extra hulpstuk meegeleverd waarmee je de basis-instelling ten alle tijden kan controleren / kalibreren om het beste resultaat van je werk te kunnen garanderen.

Deze vierdoorn krimptang is gemaakt voor het krimpen van solide, turned of gedraaide contacten van 0,14 mm2 t/m 6,0 mm2

Bekijk de onderstaande video van Knipex van deze 4-doorn krimptang via de onderstaande link: https://youtu.be/f3ICL0kXfTA

Knipex product nummer: 975236

EAN: 4003773045236

Lengte: 230mm

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned