Automatische afstriptang van KNIPEX 0,03 tot10mm of 32-7 AWG 12 40 200

Deze professionele en zelfinstellende afstriptang van Knipex is speciaal ontworpen voor enkel-, meer- en fijndradige geleiders met kunststof- of rubberisolatie van 0,03 tot 10mm2. Past zich automatisch aan op de verschillende kabeldiameters .

Lees meer...
€58,24 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 1240200
Voorraad: 3

KNIPEX professionele en volledig zelf-instellende striptang. Snel en vakkundig strippen van kabelisolatie van 0,3 tot 10mm2 zonder beschadiging van de de draad-aders. 

Heerlijke striptang om mee te werken; Licht lekker in de hand om snel en precies kabelisolatie te strippen. Gewoon kabel insteken en heel precies en nauwkeurig strippen binnen 1 seconden. Zo heerlijk om met goed gereedschap te werken.
De tang is gemaakt van speciaal met glasvezel versterkt kunststof. Hierdoor is deze tang uiterst licht en bijzonder sterk.

KNIPEX staat voor kwaliteit en slim doordacht gereedschap en dat merk je direct als je met deze tang werkt. Alles gaat makkelijk, snel en heel nauwkeurig. Verder heeft deze afstriptang ook een draadsnijder voor Cu- en Al-kabels: tot 10 mm² voor meer-dradige en tot 6,0 mm² voor enkeldradige kabels.

Uiteraard zijn de messen, lengteaanslag en de klembekken gemakkelijk te vervangen en via Cable-Engineer makkelijk en snel te bestellen. Zie onze categorie; Reserve onderdelen.

Het vervangen is eenvoudig zelf te doen maar bij twijfel kunnen wij dit op professionele wijze voor u uitvoeren. Bij aanschaf van een set reservemessen, lengteaanslag en klembekken, mag u de tang naar ons toesturen zodat wij deze geheel kosteloos voor u vervangen. (alleen verzendkosten moet u zelf betalen)

Cable-Engineer hecht enorm veel waarde aan service en kwaliteit. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u volledig tevreden bent met hetgeen wij leveren. 30 dagen omruil garantie en gratis retour zenden is standaard bij ons.

KNIPEX Official Info: https://cdn.webshopapp.com/shops/296576/files/334005765/1240200-info-blad.pdf

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned